2025. február 22.
Pest megye, Budapest
A Mentes Feszt 2025. február 22-én kerül megrendezésre a budapesti ELTE Gömb Aulában, ahol környezet- és egészségtudatosság, vegán, öko, gluténmentes, tejmentes és hozzáadott cukormentes termékek, vegán életvitel, tudatos sportolás, alternatív egészség megőrzési opciók és edukációs jellegű előadások várják a látogatókat Budapest népszerű egészségtudatos fesztiválján!
A Mentes Feszt 2025-ös eseményén kerül megrendezésre a Vegán Bormustra és a húshelyettesítők viadala verseny, ahol megmérettetik magukat a Kárpát medencében elérhető húshelyettesítő termékek félkész és kész kategóriában. A fesztiválon a résztvevők mindent megtudhatnak az egészséges életmódról, az ételérzékenységről, a mozgásról és a helyes táplálkozásról, illetve a kiállított termékeket is megkóstolhatják.
Esemény időpontja: 2025. február 22. 10:00
Részvételi díj: 2500 Ft
Mentes Feszt 2025 jegyek
Az eseményére a jegyeket online a következő linken lehet megvásárolni:
Mentes Feszt 2025 jegyek
Mentes Feszt 2025 programok
A Mentes Feszt 2025-ös eseményének részletes programjai hamarosan!
Addig is egy kis ízelítő a 2024-es programokból:
február 17. - Szombat
- 10:30 Esemény megnyitó, Oltványi Zsolt – esemény főszervezője
- 11:00 Terítéken a változás: A jövő flexitáriánus?, Előadó: Miskolczi István
- 12:00 Magyar “mentes” cégek a határon túl! Sikertörténetek itthonról. Kerekasztal beszélgetés:
- 13:00 Termékek és szolgáltatások fenntarthatósága vállalati és magán szinten. Kerekasztal beszélgetés: Juhász András (CleanEco), Bálint Attila (IKEA), Oltványi Zsolt moderátot,
- 14:00 Vegán húshelyettesítők etikai, mentális és élettani hatásai. Kerekasztal beszélgetés: Dr. Farkas István (MTVSZ), Dr. Szabó Zoltán (Pécsi Tudományi Egyetem), Szöllősi Réka (független élelmiszerpolitikai szakértő), Dr. Szentgyörgyi Barbara (Magyar Egészségmegőrzési és Életmódorvostani Egyesületben), Péntek Csaba (Vegan Business Circle lapaító)
- 15:00 “Mit tartunk fenn ? – eligazodás az étkezéseink és a klímaváltozás útvesztőiben”. Kerekasztal beszélgetés: Dr. Némedi Erzsébet (élelmiszeripari mérnök), Szöllősi Réka (független élelmiszerpolitikai szakértő), Pinczes Mariann (Grapoila tulajdonos), Dalmlandi Julia
- 15:45 Vegán Húshelyettesítők Viadala Zsűri bemutatkozó. Segal Viktor (Chef), Eran Fridmann (PizzaMe), Zentai György (BioBarát Biobolt tulajdonos), Péntek Csaba, (Vegán Business Circle), Veres Attila, (Provega-Trend tulajdonos)
- 16:00 Csak a nőknek helyszíni kitelepülés. Kovács Lili, Kovács Magdi
- 17:00 Alváskezelés a hétköznapokban. Elengedés szabályai. Előadó: Kasek Roland (MINDiet)