Ma Arnold, Levente névnapja van
2023. december 02.
Pest megye, Budapest

A Mikulás Expressz 2023. december 2-án indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Park területére, ahol az exkluzív utazás során a különleges hangulatú vasúti kocsiknak köszönhetően egy felejthetetlen élményben lesz része a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt!

A Mikulás Expressz 2023-ban délelőtti és délutáni időpontokban is indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba. A Vasúttörténeti Parkban a Mikulás és a manói színes programokkal várják az utasokat érkezéskor, ahol az ünnepi hangulat garantált! Akik a Mikulás Expressz Különvonattal érkeznek, részt vehetnek a Vasúttörténeti Park ünnepi eseményén, az Alma koncerten, a bűvész előadáson, az adventi kézműves foglalkozásokon, ingyenesen utazhatnak a Kerti vasúton, illetve a gyermekek ajándékot kapnak a Mikulástól!

Esemény időpontja: 2023. december 2.

Budapest Nyugati Pályaudvar – Vasúttörténeti Park

  • 2023. december 2. 9:45 (délelőtti indulás)
  • 2023. december 2. 13:45 (délutáni indulás)

Vasúttörténeti Park – Budapest Nyugati Pályaudvar

  • 2023. december 2. 12:55 (délelőtti indulás)
  • 2023. december 2. 16:55 (délutáni indulás)

Részvételi díj: 9250 Ft/fő

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Mikulás Expressz 2023

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom