Betöltés...

Mikulás Expressz 2021 - Gőzfelhős Mikulás Különvonat a Vasúttörténeti Parkba

2021. december 05.
Pest megye, Budapest
Gőzfelhős Mikulás Különvonat indul 2021. december 5-én a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Park Szezonzáró Fesztiválra, ahol az exkluzív utazás során a különleges hangulatú vasúti kocsiknak köszönhetően egy felejthetetlen élményben lesz része a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt!

A Gőzfelhős Mikulás Különvonat délelőtti és délutáni időpontokban indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba. A Vasúttörténeti Parkban a Mikulás és a manói színes programokkal várják az utasokat érkezéskor, ahol az ünnepi hangulat garantált! Akik a Gőzfelhős Mikulás Különvonattal érkeznek, részt vehetnek a Vasúttörténeti Park ünnepi eseményén, ingyenesen utazhatnak a Kerti vasúton, illetve a gyermekek ajándékot kapnak a Mikulástól!

Esemény időpontja: 2021. december 5.

Budapest Nyugati Pályaudvar – Vasúttörténeti Park

  • 2021. december 5. 9:55 (délelőtti indulás)
  • 2021. december 5. 14:25 (délutáni indulás)

Vasúttörténeti Park – Budapest Nyugati Pályaudvar

  • 2021. december 5. 13:03 (délelőtti indulás)
  • 2021. december 5. 17:26 (délutáni indulás)

Részvételi díj: 8990 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a Gőzfelhős Mikulás Különvonattal történő oda-vissza utazást, a Téli Szezonzáró Fesztiválra szóló belépőjegyet, a programokat, az ingyenes utazást a Kerti vasúton, illetve a 14 éven aluli gyermekek számára a Mikulás csomagot, amelyet a közvetlenül a Mikulástól kapnak meg.

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Mikulás Expressz 2021

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom