Betöltés...

Oldtimer Show 2023

2023. április 14. - 16.
Pest megye, Budapest
Az Oldtimer Show 2023. április 14-16. között kerül megrendezésre Budapest Vasúttörténeti Parkjában, ahol 500 oldtimer, veterán járművek, automobilok, motorbiciklik, teherautók, autóbuszok, kerékpárok, gőzmozdonyok, vasúti kocsik, traktorok, veterán katonai járművek, sportautó kiállítás, lakóautó kiállítás, tuningautó kiállítás és versenyautók várják a látogatókat!

Az Oldtimer Show 2023-as programjai között a 10 hektáros területen olyan izgalmas programok várják az érdeklődőket, mint az oldtimer autók és motorok kiállítása, az USA autó kiállítás, a Sportautó Kiállítás és Kalandjárók Kiállítás, a Gőzmozdony Kiállítás, a Vasútikocsi Kiállítás, a Truman gőzmozdony üzemelés, lóvasutazás, sínautózás és hajtányozás, a kerti vasút 800m-es pályán a nagy parkban, a mozdonyforgatózás, a vasútmodell és terepasztal kiállítás, a versenyautók és sportautók a Víztorony Parkban, a   Tuningautó Találkozó és Kiállítás (szombat), az OT Találkozó (vasárnap), az USA autó találkozó (ACCH) és Jaguar Klubtalálkozó (vasárnap), az íjászat és airsoft lövészet, a veterán katonatáborok bemutatása, a veterán fegyver, ruházat és eszköz kiállítás, a harcászati bemutatók és vadnyugati kaszkadőr bemutató, a Csabai Tájház és népi mesterség bemutatók, az állatsimogató és gyerekfoglalkoztató az állatkarámoknál, a termelőeszköz kiállítás, kukorica morzsolás és állat etetés a Tájház utcában, a dodgem, a céllövölde, a Vurstli, a játszótér, az arcfestés a Vasútikocsi színpadon, illetve a Gasztro utca, a Kézműves utca és a Vásártér. 

A 2023-as Oldtimer Show eseményén a gyerekek kedvence Villám McQueen is ki lesz állítva.

Esemény időpontja: 2023. április 14-16.

Nyitvatartás:

  • Péntek: 12:00-18:00
  • Szombat-Vasárnap: 9:00-18:00

Részvételi díj:

  • Péntek: 5000 Ft (egységesen)
  • Szombat-Vasárnap Felnőtt jegy: 6000 Ft
  • Szombat-Vasárnap Gyermek jegy (3-14 éves kor): 5000 Ft
  • Szombat-Vasárnap Nyugdíjas jegy: 5000 Ft
  • Szombat-Vasárnap Családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek – 14 év alatti): 17000 Ft

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom