Ma Arnold, Levente névnapja van
2024. november 09. - 10.
Pest megye, Budapest
Az Őszi Esküvő Kiállítás 2024. november 9-10. között kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, ahol a látogatók megismerhetik az esküvői szolgáltatók jobbnál jobb ajánlatait. A rendezvényen a kiállítók segítenek a házasulandó pároknak a tökéletes esküvői szolgáltatók megtalálásában és az álomesküvő megszervezésében, illetve a legnagyobb menyasszonyi ruha és vőlegény öltöny választékkal, szebbnél szebb karikagyűrűkkel, próbaesküvővel és még sok meglepetéssel várják a jegyeseket az ország egyik legnagyobb kiállításán!

Az Őszi Esküvő Kiállítás 2024-es eseménye az ország legnagyobb esküvős rendezvénye, ahol a jegyespárok közel 300 kiállítóval találkozhatnak személyesen, megtekinthetik hazánk legnagyobb esküvői ruha és karikagyűrű választékát, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, VIP jegyekkel VIP élményekkel kényeztethetik magukat, hasznos előadásokon és workshopokon vehetnek részt, óriási kifutón tekinthetik meg a legújabb menyasszonyi ruhákat, egy nap alatt összeállíthatják az esküvőjüket, illetve jelentős kedvezményekkel foglalhatják le az esküvői szolgáltatásokat.

Esemény időpontja: 2024. november 9-10.

Részvételi díj: Jegyárak hamarosan.

Őszi Esküvő Kiállítás 2024 programok

Részletes programok hamarosan!

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom