Betöltés...
Ma Taksony, Ilma névnapja van
2023. november 18. - 19.
Pest megye, Budapest
A Társasjátékok Ünnepe - Társasjáték Vásár 2023. november 18-19. között kerül megrendezésre a budapesti Millenáris B épület Nagycsarnokában, ahol a legnagyobb társasjáték-kiadók és társasjáték-fejlesztők, társasjátékos kávézó, kedvezményes társasjátékvásárlás, többszáz kipróbálható társasjáték és még sok meglepetés várja a látogatókat Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjáték rendezvényén!

A Társasjátékok Ünnepe 2023-as eseménye egyaránt élménydús program azoknak, akik már igazi társasjátékosok (gémerek) és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával, illetve most fedezik fel ismét. Egy felejthetetlen kétnapos rendezvénnyel vár mindekit a 11. Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár rendezvényén, ahol a látogatók annyi társasjátékot próbálhatnak ki, amennyit csak szeretnének!

Esemény időpontja: 2023. november 18-19. 10:00

Részvételi díj: 2190 Ft-tól

Társasjátékok Ünnepe 2023 jegyek

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Társasjátékok Ünnepe 2023 - Társasjáték Vásár Budapest jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom