2023. október 28.
Pest megye, Budapest
A Vingardium in the City 2023. október 28-án kerül megrendezésre a Bálna Budapest különleges épületében, ahol kitűnő borok, gyönyörű belvárosi környezet, csodás budapesti panoráma, pezsdítő zene és gasztronómiai ínyencségek várják a látogatókat az ősz legnagyobb sétáló kóstolóján! Gyere el te is és ismerd meg a Vingardium életérzést!

A Vingardium in the City 2023-as eseményén a Vingardium Borliget a belvárosba költözik, ahol 30 pincészet közel 150 féle tétele vár a látogatókra a Bálnában életre kelő boros eseményen. Az ország minden borvidékéről érkeznek kiállítók – képviselteti magát a Tokaji, Neszmélyi, Balaton-felvidéki, Szekszárdi, Villányi, Soproni, Kunsági, Etyek-Budai, valamint a Szolnoki borvidék is. A résztvevők kóstolhatnak gyümölcsborokat és egyéb borkülönlegességeket is. Az eseményen felvonul a hazai borász szakma krémje, de a nagy nevek mellett találkozhatunk kisebb, kézműves családi pincészetekkel is.  Az eseményre váltott belépővel a borkedvelő közönség bármely pincészetnél kedve szerint kóstolhat. 

Különleges az esemény helyszíne is, hiszen a Bálnában úgy élvezhetjük a finom borokat, hogy közben Budapest fényeit csodálhatjuk. A szervezők nem csak a borértő közönséget várják, hanem mindazokat, akik szeretnének eltölteni egy kellemes estét egy impozáns helyszínen, finom borokkal és kellemes társaságban.  A Vingardium események szervezői most sem engednek a hamisítatlan Vingardium életérzésből. A BOR-ZENE-GASZTRO hármas határozza majd meg a programot. A sétáló kóstolón a borászatok mellett gasztronómiai, kiállítók, DJ, és más programelemek is színesítik az estét. 

A kóstoltató pincészetek között megtalálható lesz az Angyal (Tokaj), a Dubicz (Mátra), a Galagonyás (Esztergom), a Gobri (Mátra), a Harsányi (Tokaj), a Kamarás (Mátra), a Karikahegy (Balaton-felvidék), a Fivérek (Szekszárd), a Koch (Villány), a Simonfay (Tokaj), a Villa Gyetvai (Balaton-felvidék), a Steigler (Sopron), a Puklusvin (Soproni), a Békássy (Balaton-felvidék), a Szentpéteri (Kunság), a Mentes bor, a Tokaj-Hétszőlő (Tokaj), a Budaprés (Etyek – Buda), az 5 dudás (Mátra) és a Varsányi (Eger).

Esemény időpontja: 2023. október 28. 17:00-24:00

Részvételi díj:

  • Early Bird jegy: 10000 Ft
  • Online elővételes jegy: 12000 Ft
  • Helyszíni jegy: 14000 Ft

A boros standoknál a vendégek korlátlanul kóstolhatnak. A jegyeket elővételben a következő linken lehet megvásárolni: Vingardium in the City 2023 jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom