2024. április 20. - 21.
Pest megye, Budapest
A 18. Wekerlei Garázsvásár Fesztivál 2024. április 20-21. között kerül megrendezésre Budapest Wekerletelepén, ahol a több mint 100 éves platánsorok között számos helyszínen évről évre egyre több család árusítja portékáit a Wekerlei kis utcákon. Az elvarázsolt wekerlei garázsok vásárán egy igazi vidéki életérzés várja a látogatókat a nagyvárosban!

A Wekerlei Garázsvásár Fesztivál 2024-es rendezvényén a családok továbbadásra szánt holmijai között könyveket, gyertyatartókat és gyerekjátékokat is lehet majd találni. A 20. században épült Wekerletelepen értékes kincsekkel várják az érdeklődőket, amelynek újdonsága, hogy a fesztiválon lesz egy központi helyszín is, ahol segítik a látogatókat az útbaigazításban. A vásározás mellett a helyi wekerlei vendéglátók szeretettel várják a vendégeket egy bambira, egy finom ebédre vagy egy hűsítő fagyira!

Idén tavasszal 65 wekerlei udvarban több mint 330 család várja, hogy megtaláld náluk a hőn áhított vásárfiát. Ez a hétvége az izgatott alkudozásokról, a beszélgetésekről, az összemosolygásokról szól: ha ismered Wekerlét, akkor tudod, hogy nálunk egy hétköznapi séta is élmény, de a garázsvásárkor az utcák megtelnek nyüzsgéssel, a máskor rejtve maradó kertekbe is bekukkanthatsz, ráadásul izgalmas holmikra is szert tehetsz!

Miket lehet itt venni?

Gyerekruhák, játékok, könyvek és megunt konyhai eszközök cserélnek majd gazdát, de gyakran bukkannak fel izgalmas alapanyagok kézműveskedéshez, gyűjteményekbe illő legók és porcelánok, biciklik és retró bútorok is. Ajánlott mindenhova benézni, alkudni pedig szinte kötelező!

Hogyan találod meg a helyszíneket?

A helyszínek Wekerletelep területén elszórva találhatóak, az eligazodást a garázsvásári térképünk segíti majd, melyben az árusító helyszínek mellett megtalálhatók a legnépszerűbb wekerletelepi vendéglátóhelyek is. A térkép az esemény előtti héten lesz elérhető a honlapunkon, valamint az eseményen korlátozott számban nyomtatott formában is beszerezheted majd.

Esemény időpontja: 2024. április 20-21.

Részvételi díj: Ingyenes

További információ:

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom