Betöltés...
2024. április 20. - 21.
Pest megye, Budapest
A Wekerle Garázsvásár 2024. április 20-21. között kerül megrendezésre Budapest Wekerletelepén, ahol a több mint 100 éves platánsorok között számos helyszínen évről évre egyre több család árusítja portékáit a Wekerlei kis utcákon. Az elvarázsolt wekerlei garázsok vásárán egy igazi vidéki életérzés várja a látogatókat a nagyvárosban!

A Wekerle Garázsvásár 2024-es rendezvényén a családok továbbadásra szánt holmijai között könyveket, gyertyatartókat és gyerekjátékokat is lehet majd találni. A 20. században épült Wekerletelepen értékes kincsekkel várják az érdeklődőket, amelynek újdonsága, hogy a fesztiválon lesz egy központi helyszín is, ahol segítik a látogatókat az útbaigazításban. A vásározás mellett a helyi wekerlei vendéglátók szeretettel várják a vendégeket egy bambira, egy finom ebédre vagy egy hűsítő fagyira!

Esemény időpontja: 2024. április 20-21.

Részvételi díj: Ingyenes

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom