2024. április 27.
Pest megye, Budapest

Egy fergeteges Wellhello koncert lesz 2024. április 27-én a budapesti Papp László Sportarénában, ahol Fluor és Diaz 10 éves szülinapi koncertjén a legnépszerűbb Wellhello slágerekkel várja a rajongókat!

A Wellhello koncert 2024-es áprilisi koncertjén a csapat az eddigi leghosszabb show-jára készül, amiben olyan dalok is elhangoznak majd, amelyek csak ritkán szólaltak meg élőben, beleértve Fluor és Diaz első közös próbálkozásait is.

A meghívottak listáján szerepel mindenki, aki fontos volt a Wellhello számára ebben a tíz évben – és persze, mint minden jó házibuliban, fixen érkezik majd néhány váratlan vendég is. Egy sohavégetnemérős történet újabb állomása – „a szupershow-nál is szupershow-bb", ahogy Tomi fogalmazott.

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is robbant a legnagyobb tömegeket vonzó zenekarok sorába. 2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot. A srácok telt házas bulikkal zenéltek végig egy évtizedet, így bőven van mit ünnepelniük, de ezen kívül is sok dolog van, ami sokat jelent számukra.

Gyere el te is erre a szuper szülinapi Wellhello koncertre és élvezd a sohavégetnemérős történet újabb állomását, illetve bulizz egy hatalmasat a fantasztikus Wellhello slágerekre!

Esemény időpontja: 2024. április 27. 20:00

Részvételi díj: 9500 Ft-tól

Wellhello koncert 2024 Budapest - Aréna jegyek

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Wellhello koncert 2024 Budapest Aréna jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom