Betöltés...

Indoor Sörfesztivál 2023

2023. február 24. - 25.
Pest megye, Budapest
Magyarország egyetlen téli sörfesztiválja az Indoor Sörfesztivál, amely 2023. február 24-25. között kerül megrendezésre Budapesten a Hotel Marriott épületében. A rendezvényen korlátlan sörkóstolással, több, mint 100 féle csapolt sörrel, kézműves sörökkel, sörivó versennyel, sörvacsorával és sörkülönlegességekkel várják a látogatókat, akik a sörkultúráról szóló előadásokat is megtekinthetik a fesztiválon.

Az Indoor Sörfesztiválon a hazai sörök mellett német, cseh, angol és belga kis- és nagyüzemi sörkülönlegességeket is kóstolhatnak a résztvevők, akik a napijegy megváltása mellett korlátlanul kóstolhatják a különleges söröket, illetve kultúrtörténeti és gasztronómiai élményeket is szerezhetnek. Az előadások során elsősorban a sörkultúra hazai világáról kaphatnak részletes tájékoztatást az érdeklődők.

A jegyeket elővételben és a helyszínen is meg lehet vásárolni, illetve a napijegy mellé ajándék korsót is biztosítanak a szervezők.

Esemény időpontja: 2023. február 24-25.

  • A sörfesztivál mindkét napján 17:00 és 24:00 óra között korlátlan sörkóstolással, 19:00 órától pedig sörvacsorával várják a látogatókat.

Részvételi díj: 

  • Napijegy – elővétel: 9990 Ft
  • Napijegy – helyszínen: 12990 Ft
  • Sörvacsora: 19990 Ft (tartalmazza a napijegyet is)

A napijegy korlátlan sörkóstolást és ajándék korsót tartalmaz.

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Indoor Sörfesztivál 2023

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom