Betöltés...

Indoor Sörfesztivál 2022

2022. február 18. - 19.
Pest megye, Budapest
Magyarország egyetlen téli sörfesztiválja az Indoor Sörfesztivál, amely 2022. február 18-19. között kerül megrendezésre Budapesten az Intercontinental épületében. A rendezvényen korlátlan sörkóstolással, több, mint 100 féle csapolt sörrel, kézműves sörökkel, sörivó versennyel, sörvacsorával és sörkülönlegességekkel várják a látogatókat, akik a sörkultúráról szóló előadásokat is megtekinthetik a fesztiválon.

Az Indoor Sörfesztiválon a hazai sörök mellett német, cseh, angol, ír és belga kis- és nagyüzemi sörkülönlegességeket is kóstolhatnak a résztvevők, akik a napijegy megváltása mellett korlátlanul kóstolhatják a különleges söröket, illetve kultúrtörténeti és gasztronómiai élményeket is szerezhetnek. Az előadások során elsősorban a sörkultúra hazai világáról kaphatnak részletes tájékoztatást az érdeklődők.

A sörök mellett elérhetőek lesznek a különleges pálinkák és whiskey-k is a sörfesztiválon. A sörvacsorák során a felkínált sörök mellé különleges ételeket párosítanak, amelyeket megkóstolhatnak a résztvevők.

A jegyeket elővételben és a helyszínen is meg lehet vásárolni, illetve a napijegy mellé ajándék korsót is biztosítanak a szervezők.

Esemény időpontja: 2022. február 18-19.

  • A sörfesztivál mindkét napján 17:00 és 24:00 óra között korlátlan sörkóstolással, 19:00 órától pedig sörvacsorával várják a látogatókat.

Részvételi díj: 

  • Napijegy – elővétel: 7990 Ft
  • Napijegy – helyszínen: 9990 Ft
  • Sörvacsora: 17990 Ft (tartalmazza a napijegyet is)

A napijegy korlátlan sörkóstolást és ajándék korsót tartalmaz.

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Indoor Sörfesztivál 2022

Hasonló programok

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom