Fesztiválok 2024 Koncertek 2024

Blog

2021. augusztus 01.

Strand, zene, koncertek, élmények, hazai borok, szórakozás; ez vár rád töményen az idei Boglári Szüreti Fesztiválon, az ország kedvelt családi és zenei, kulturális fesztiválján! Kiváló programokkal, koncertekkel, kézműves-, és kirakodó-vásárral, az ország gasztronómiai nagyágyúival, valamint Magyarország 22 borvidékéről érkező pincészeteinek legkiválóbb boraival várja a Boglári Szüreti Fesztivál csapata a látogatókat. Több száz különleges hazai bort kóstolhatsz meg a BBB-n! A jelszó: BorBuliBalaton!

Programok

Minden eddiginél nagyobb tűzijátékkal várják a látogatókat, öt napon át reggel nyolctól élvezhetitek a zenés strandolás élményét, de gondoltak a gyerekekre is! Egyebek között lesz Tóbiás és Balambér játékos közlekedés biztonság fejlesztő program a gyermekeknek! A Fesztivál Segít Program keretében véradásra várják a látogatókat augusztus 19-én és 21-én délután, illetve a helyszínen megtaláljátok a Bűnmegelőzési és Áldozatvédelmi Centrum standját is. Újdonság lesz még az országos nagy akcióját itt indító Elektromos Motor és Roller Kiállítás, valamint Vásár. Vedd meg olcsóbban a fesztiválon az elektromos motorodat és rolleredet! A Miss Bikini 2021 döntőjére a helyszínen várják a nevezőket, csakúgy mint a 31. Miss Hungary 2021 elődöntőjére! A nemzeti szépségversenyek is a 44. Boglári Szüreti Fesztivál 2021 keretében kerülnek megrendezésre. Idén szintén újdonságnak számít az Indiai-Udvar, ahol színes ízelítőt kapunk az indiai kulturális és gasztronómiai értékekből! 

​Védettségi igazolvány nélkül látogatható a 44. BBB!

A programokról és a résztvevőkről bővebb információt találsz az esemény hivatalos weboldalán, a Boglári Szüreti Fesztivál Facebook oldalán és Instagram oldalán, illetve a Linkedin és a Twitter alkalmazásokon is!
balatonboglari-szureti-fesztival-13

Boglári Szüreti Fesztivál 2021 programok

Részvételi díj

17:00 óráig ingyenes a belépés a strand területére és a vásárra.

17.00 óra után a fesztivál egész területe karszalag megvásárlásával látogatható, belépőjegyek:

  • Napijegy - Elővételben: 2400 Ft, Helyszínen: 2600 Ft
  • Bérlet - Elővételben: 7990 Ft, Helyszínen: 8900 Ft
  • Helyi lakosok napijegy: 1300 Ft (személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával)

A 12 éves kor alatti gyermekeknek ingyenes a belépés a fesztiválra!

Szép kártyával is fizetheted a bérleted , vagy a jegyed a helyszínen!

2021. augusztus 17. 24:00 óráig még elérhetőek a kedvezményes online belépők és bérletek a www.tixa.hu oldalon (44. Boglári Szüreti Fesztivál jegyek).

Időpont

2021. augusztus 18-22. - Balatonboglár

Helyszín

8630 Balatonboglár Platán strand-, Platán sor-, Platán sétány-, és a Platán tér 

További információ: Boglári Szüreti Fesztivál 2021

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom