2024. augusztus 10.
Pest megye, Budapest

Egy kihagyhatatlan ByeAlex és a Slepp koncert lesz 2024. augusztus 10-én a Budapest Parkban, ahol a Kedvesem című ismert dallal és legnagyobb slágerekkel lép fel az együttes! Vegyél részt te is a koncerten és tombolj az olyan népszerű dalokra mint az Apátok, a Rózsák, a Boldog leszek vagy a Bababó!

ByeAlex és a Slepp hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, amely a legtöbb fesztivál nagyszínpadát is meghódította és többször kellett kitennie a „telt ház-táblát” még a legnagyobb szabadtéri helyszíneken is.

Nem kell felsorolunk azt a rengeteg slágert, amellyel csak az elmúlt pár évben ostromolta a digitális és rádiós listákat, hiszen mindenki ismeri őket. A ByeAlex Koncert Budapest 2024-es koncertjén a zenekar végre beveszi a Budapest Park színpadát is, amely garantáltan egy felejthetetlen élményt nyújt a rajongóknak!

Esemény időpontja: 2024. augusztus 10. (Kapunyitás 18:00)

Részvételi díj: 8499 Ft-tól

ByeAlex koncert 2024 Budapest jegyek

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: ByeAlex koncert 2024 Budapest jegyek

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
További programokat keresel? Böngéssz a további lehetőségek közül!

Kiemelt programok Budapest településen és környékén

A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom