Betöltés...
Ma Taksony, Ilma névnapja van
Karácsonyi, szilveszteri szállások Mikulás programok 2023 Karácsonyi programok 2023 Adventi programok 2023

Blog

2023. október 24.

Címkék: Ősz

Sokan azt vallják, hogy in medias res a legjobb belevágni a közepébe annak, amit épp elsajátítani szeretnének. Mások lassan közelítik meg a témát, araszolgatva haladnak előre, talán túlságosan is megfontoltan. Na, de hol húzódik az a bizonyos arany középút, egyáltalán érdemes-e megkeresni?

A mély vízbe dobás nagyon ritkán működik!

Bármennyire is fűti, hajtja az embert a lelkesedés, meg a tudásvágy, általában az csalódáshoz vezet, ha túl gyors az ütem. Ugyanakkor a lassú haladás is elveheti a kedvet, úgyhogy tényleg megéri az arany középútra hagyatkozni. Hogy mit is takar mindez a gyakorlatban?

Például nem kell lemondani a https://sportano.hu/snowboard/snowboard-szemuveg oldal kínálta Kánaánról. Nyugodtan mehet a nézelődés, sőt akár a vásárlás is. De! És ez itt a lényeg. Első körben megéri videókat nézni, mégpedig lehetőleg oktató jellegű videókat. Az interneten már ingyen is számtalan tartalom elérhető. Igaz akadnak bőven extrém felvételek is, amik már-már a hajmeresztő mutatványok kategóriájába sorolhatóak, s persze ezek motiváló erővel is bírhatnak, ám nem nehéz belátni, hogy a kezdeti siklás nem innen indul.

hol-célszerű-elkezdeni-a-snowboard-tanulást-1

Ha az oktató, tanító videók nagy része is meggyőzőnek tűnik, vagyis még mindig nem bukkant fel egyetlen olyan tény, vagy kritérium sem, ami elrettentő erővel rendelkezne, akkor következhet a gyakorlati megvalósítás. Mint minden készség elsajátításának, ennek is a gyakorlás az alapja. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Mivel azonban speciális sportról beszélünk, ezért evidens, hogy az otthon nyugalmában ez kivitelezhetetlen. Sőt kis hazánkban igazság szerint természetes terep is alig akad erre, hiszen a telek egyre enyhébbek. Az elutazás jóformán elkerülhetetlen. Ausztria, Szlovénia, Olaszország mind kedvelt célpontok.

A hegyekbe érve mehet is a deszkára pattanás?

Nem, azért ennyire forrón nem eszik a kását. Ha megvan a helyszín, ezzel együtt a szállás, és minden egyéb tényező is stimmel, akkor jöhet a beiratkozás a hivatalos iskolába, ahol profi snowboard oktató mutatja meg a siklás minden egyes fortélyát. Ez a lehető legbiztonságosabb út, ami meglehet, költségesnek tűnik, viszont a befektetett összeg már rövid távon is sokszorosan megtérülhet. Sokan, akik barátoktól, innen-onnan próbálják elcsípni a snowboardozás mikéntjét, nem egyszer pórul járnak, mert a lesiklás során valami baki történik. Azt pedig talán megjegyeznünk sem kell, hogy nem igazán praktikus balesettel indítani a szezont.

Mi az, amiből csak a minőségi jöhet számításba?

Igazság szerint a komplett felszerelést ezen rendező elv mentén érdemes beszerezni. Viszont a lábbeli kétségtelenül mindenfelett áll. A https://sportano.hu/snowboard/snowboard-bakancsok linkre kattintva kizárólag olyan speciális, profi minőségű cipők várják az indulás pillanatát, amik biztos, hogy nem vallanak szégyent még a legrázósabb helyzetekben sem.

Mennyire lényeges a forrás?

Nagyon is az! A Sportano kezeskedik arról, hogy a kínálatában kizárólag prémium jellemvonásokkal büszkélkedő termékek kaphatóak, ami a gyakorlatban biztonságot, helytállóságot, hosszú élettartamot jelent.

*Szponzorált tartalom*

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom