Ma Henrik, Roland névnapja van
Fesztiválok 2024 Koncertek 2024

Blog

2023. október 18.

Címkék: Ősz

Ki szereti, ki nem, ki örömmel vesz részt rajta, ki csak kínlódva, de egy dolog biztosnak mondható. A legtöbb munkahelyen nem lehet megúszni évi egy-két céges programot vagy csapatépítőt. Ha a tiétek éppen most szerveződik, és szükséged lenne pár érdekesebb ötletre egy Budapesten rendezendő összejövetelhez, akkor ez most neked szól! Találj rá arra a helyre és programra, ami még a legmufurcabb kollégát is felpörgeti!

Miért érdemes különlegesebb céges programokat szervezni? Mi a jó ebben?

  • Nagyobb lelkesedést válthat ki a csapatból

Sok embert már nem nagyon hoznak lázba a közös szalonnasütések és a céges vacsorák, hiszen már annyiszor voltak ilyen rendezvényen, hogy a könyökükön jön ki az egész. Lelkesedés nélkül pedig egy céges program sem bulis, sem hatékony nem lesz. Az újdonság ereje ugyanakkor jó hatással lehet a részvevőkre, hiszen így ők is kipróbálhatnak valamit, amit korábban még nem.

  • Jobb képet fest a vezetőségről

A különlegesebb programok azt feltételezik, hogy a vezetőség valóban hajlandó volt energiát és gondolatot ölni a céges összejövetel kitalálásába, ez pedig kifejezetten pozitív dolog. Mindenki örül, ha gondolnak rá, nem igaz? Olyan ez, mint az ajándékozás: a személyes meglepiknek mindig jobban örülünk, mint egy tusfürdő csomagnak.

  • Közelebb hozza egymáshoz a csapatot

Egy unalmas program nem vált ki annyi reakciót, annyi kommunikációt, mint egy izgalmas újdonság, hiszen azon nem nagyon van mit átbeszélni, kibeszélni. A különleges helyszínek és feladatok olyan tulajdonságokat is felszínre hozhatnak, melyek korábban rejtve voltak, így pedig a cég alkalmazottjai is jóval közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Budapesten tartanátok a céges programot? Nézzünk pár egyedi ötletet!

A fővárosban annyi lehetőség közül választhatsz, hogy abba hamar belezavarodik az ember. Semmi baj, mi választottunk helyetted 8 fantasztikus programot, melyek közül szinte biztos, hogy meg fogod találni a hozzátok illőt!

1. Élményfestés

Budapesten több helyszínen is van lehetőségetek csoportos élményfestésre, ami kreativitással megáldott csapatok számára szuper lehet, ráadásul a képet mindenki hazaviheti egyfajta emlékként. Ez egy nyugodt hangulatú, igazi relaxáló céges program, ami nem az adrenalinról szól, hanem inkább csak a közös nevetésről és beszélgetésről. Tehetségre pedig nem lesz szükség! Alapvető kézügyesség mellett is gyönyörű alkotások készülhetnek!

2. Fallost szabadulószoba

különleges-céges-programötletek-a-fővárosban-fallost

Hát ez aztán nem mindennapi céges program, az biztos! A szabadulószoba – mint olyan - persze rengeteg csapatépítő nap helyszíne, de a Fallost más, mivel a témája teljesen egyedi, ráadásul pajzán jellegű. Egy BDSM kastélyból kell kiszabadítani Csipke Pincuska hercegnőt, akit elrabolt a gonosz sárkány, hogy kimondhatatlan dolgokat művelhessen vele. Ha olyan céges programot szeretnél, amitől mindenkinek leesik az álla, hát ez az lesz! Fallost Szabadulószoba

3. Fedett gokartpálya

A gokart egy izgalmas, adrenalindús szórakozás, csakhogy a legtöbb pálya szabadtéri, amit esőben, hóban és hidegben nem lehet használni. A SilverKart azonban más, itt fedett pályán száguldozhattok az év bármelyik időszakában. Viszonylag rövid eseménynek mondható, így nem feltétlenül kell egy teljes napot sem rászánni: pár óra éppen elég, akár munka után is mehettek!

4. Csapatépítő főzés – kicsit másképp

Főzhettek máshogy is, nem muszáj leragadni a bográcsozásnál! Az Easy Cooking Budapest többféle csapatépítő főzős programot kínál, ahol együtt készíthettek el különféle olasz, görög, vagy akár spanyol ételspecialitásokat. Kis tanulás, kis falatozás és sok-sok nevetés: ezekre mindenképp számíthattok!

5. Fröcskölő

A fröcskölés tulajdonképpen festészet, de annak egy nagyon kötetlen fajtája: inkább tekinthető a rombolva alkotás egy típusának. Ezt még azok is gyakran élvezik, akiket egyébként az élményfestés mondjuk egyáltalán nem vonzana. Nincsenek szabályok, csak ti, a védőruha, pár vászon és a festéket!

6. VR Vidámpark Budapest

A virtuális valóság rengeteg ember fantáziáját megmozgatja, így a legtöbb cég számára a VR Vidámpark tökéletes csapatépítő helyszín lehet. Egy hatalmas komplexumban, többféle izgalmas játékkal vár benneteket az élmény, amiben akár valódi harcosnak is érezhetik magukat a résztvevők.

7. Búvárkodás

A Survive-All egyik izgalmas lehetősége a céges búvárkodás, ahol szakemberek segítségével ismerhetők meg a tevékenység alapjai. Ez után persze jöhetnek a vízalatti játékok és versenyek, ahol szuperül elszórakozhat mindenki! Na, ez eszedbe jutott volna? Szinte biztos, hogy nem, pedig a különlegességi szinte 10/10.

8. Tánctanulás

Ennek persze nem minden társaság örülne, de ha a munkatársak kellően nyitottak, akkor szuper program lehet! A táncnak erős közösségépítő hatása van, ráadásul kis mozgással is jár, így az egészségért is sokat tehet. A Survive-All keretein belül ezt is kipróbálhatjátok, ha úgy van kedvetek!

Ne félj kipróbálni valami különlegeset, a céges programoknak sem kell mindig unalomba fulladniuk! Kísérletezz egy izgalmas programmal és látni fogod, milyen fantasztikusan hat ez a kollégákra!

9. Fürdőlátogatás

Tökéletes céges programötlet a fővárosban a fürdőlátogatás is, ahol a kikapcsolódás mellett wellness programokon is részt lehet venni. Az egyik legnépszerűbb hazai budapesti fürdő a Gellért fürdő, amelynek gyógyvize nemcsak a hétköznapi fáradtság leküzdésére alkalmas, hanem különösen ajánlott azok számára is, akik a derékfájás és más gerincproblémák enyhítésére keresnek megoldást, kiegészítve ezzel a gyógytornát és egyéb terápiákat, valamint más hasznos segédeszközök mint például a deréktámasz használatát.

*Szponzorált tartalom*

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom