Betöltés...
Ma Taksony, Ilma névnapja van
Karácsonyi, szilveszteri szállások Mikulás programok 2023 Karácsonyi programok 2023 Adventi programok 2023

Blog

2023. augusztus 07.

Címkék: Nyár

Bírja még szusszal? Az egész nyarat végig bulizva, és a fesztiválozást is kimaxolva, jó esetben több korsó sört-bort-koktélt iszik meg pár nap alatt, mint egész évben. Ezért tiszta haszon, ha mindkét kezében tud szorongatni egy-egy fesztivál korsót. De hol tartsa mindeközben az életbevágóan fontos cuccait, a mobilt, a kápét, a rúzst és az egyebeket?

Az ÖvBolt.hu is ráérzett a problémára, ezért az orrunk alá toltak pár penge övtáskát, hogy elmondják róluk a tutit a fesztiválozóknak. 

Miért vigyen magával övtáskát fesztiválra?

Azért, mert mindig lesz két szabad keze táncolni, korsó söröket fogni, vagy telefont nyomkodni. Feldobhatja a derekára, vagy a mellkasára, így mindig kéznél van, és a legfontosabb cuccai pont elférnek benne. Ráadásul a menő márkák fesztivál övtáskái szuper dizájnosak. 

Ha még nem kattintott rá az előbbi linkre, akkor a következő szájbarágós érvek után majd fog.

3 ütős érv

  1. Ha behúzza a cipzárt, és nem hagyja elkallódni a kistáskát, akkor reggel haza tántorogva is meglesz minden holmija benne.
  2. Kabát vagy ruha alá is felveheti, így tényleg senki nem férhet hozzá.
  3. Az esőálló változatok a nyári zuhéban sem áznak be.

Mi alapján válassza ki a legjobbat?

A kérdés, hogy mit szeretne magával vinni a buliba. Az egészen minitől az XL-es bumbag-ig többféle méret és fazon áll rendelkezésre. Léteznek hihetetlenül nagy, 7 literes monstrumok is.

Ez itt például egy Eastpak:

eastpak-övtáska-45

De ha a feltűnésre hajt, és minél kisebb cókmókkal vág bele a buliba, akkor ilyen egyedi tatyót is beújíthat:

eastpak-övtáska_21

Ha már a márkákról van szó, akkor az Eastpak magáért beszél, de ha szívesebben támogatna egy magyar márkát, akkor a Heavy Tools-ban sem fog csalódni. 

De az igazi porban fetrengős zúzdára egy szakadásbiztos deréktáskával vágjon neki. A túratáskák szinte pont ezt a célt szolgálják, mert ultraerős anyaguk az erdőben gázolva sem szakad el. Pehelysúlyúk miatt az egész napos talpalás fel sem tűnik benne. 

heavy-tools-övtáska-1

A fesztivál övtáskák nagyon menő kiegészítők, és a nyári fesztiválok remek alkalmat kínálnak a színes, mintás, kordbársony, bőr, neon és lakk tatyók megvillantására is. 

Ha bírja még szusszal, akkor ne szegje kedvét a tömött zseb és a túlpakolt hátizsák. Csatolja fel kedvenc övtáskáját, és tomboljon önfeledten az első sorban!

Ugorjon fejest a nyárzáró bulikba, szívja magába az energiát, énekeljen hangosan a tömeggel, és élvezze a koncertek minden pillanatát!

*Szponzorált tartalom*

Értékelés írása

Betöltés...
Értékelés:
A weboldalon sütiket használunk a jobb felhasználói élmény, az elemzések, a személyre szabott tartalmak és a hirdetések megjelenítése érdekében. A következő linkre kattintva bővebb tájékoztatást találsz a sütik használatával kapcsolatban: Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom